طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

به گزارش مجله سرگرمی، چند سالی می گردد که سالاد سزار به یکی از جذاب ترین غذاهای بسیاری از فست فودهای کشور تبدیل شده. احتمالا شما هم این سالاد خوشمزه که به تنهایی غذایی کامل و دل چسب محسوب می گردد را در رستوران ها امتحان نموده باشید. اگر علاقه مند به این غذا باشید و آن را در رستوران های مختلف شهر خود تست نموده باشید می دانید که این سالاد در بعضی رستوران ها بهتر از رستوران های دیگر تهیه می شوند. بعضی رستوران ها به اشتباه در سالاد سزار از مرغ گریل شده استفاده می نمایند؛ اما رمز جذابیت سالاد سزار استفاده از فیله سوخاری به جای مرغ گریل شده و تهیه سس مخصوص سالاد سزار به روش صحیح است. حالا ما در این دستور پخت قصد داریم طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری را به شما آموزش دهیم تا بدون احتیاج به رفتن به رستوران از طعم بی نظیر سالاد سزار لذت ببرید. اما قبل از آن بد نیست کمی بیشتر در خصوص سالاد سزار بدانیم.

طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

سالاد سزار یکی از مشهورترین سالادهای دنیا به حساب می آید که مبدأ آن کشور مکزیک است، البته بعضی به اشتباه مبدأ آن را ایتالیا یا یونان هم معرفی می نمایند که چنین چیزی درست نیست. سالاد سزار به واسطه معرفی آن توسط مکزیکی ها در سال 1924 و نزدیکی این کشور با کشور آمریکا، در ایالات متحده هم هواداران بسیاری دارد و یکی از غذاهای اصلی این کشور نیز به حساب می آید. اما برای چشیدن طعم یک سالاد سزار جذاب نیازی نیست که به آمریکا و مکزیک سفر کنید.

  • مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

کاهو یک عدد (متوسط)

فیله مرغ 100 گرم

نان تست (یا باگت) دو عدد

روغن زیتون دو فنجان

لیموترش تازه یک عدد

تخم مرغ دو عدد

پنیر پارمزان کاله خرید آنلاین نصف فنجان

سرکه بالزامیک نصف فنجان

سیر دو حبه

گردو دو عدد

زیتون 30 گرم

سس خردل یک قاشق چای خوری

اسفناج یک قاشق غذاخوری

ریحان یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

پودر سوخاری 100 گرم

گوجه گیلاسی 30 گرم

آرد نصف فنجان

  • طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری و سس سالاد سزار

مرحله اول

قبل از هر چیز باید سس سالاد سزار را تهیه کنید. برای آغاز باید یکی از تخم مرغ ها را به مدت دو دقیقه در آب جوش بجوشانید. دقت کنید که تخم مرغ اصلاً نباید سفت گردد.

مرحله دوم

بعد از اینکه تخم مرغ به مدت دو دقیقه جوشید، آن را در یک ظرف با روغن زیتون، سیر ساطوری شده و پنیر پارمزان مخلوط کنید و این ترکیب را باهمزن در حدود پنج دقیقه مخلوط کنید.

مرحله سوم

بعد از اینکه این مواد را باهم مخلوط کردید، وقت اضافه کردن سرکه و نمک و فلفل سیاه است. حالا دوباره باید سس را در حدود سه دقیقه مخلوط کنید تا بافت آن شبیه به سس مایونز گردد.

مرحله چهارم

برای اینکه سس خردل طعم بی نظیری به خود بگیرد کمی گردوی خرد شده و سس خردل به سس اضافه کنید و بعد از اینکه به خوبی مخلوط کردید داخل یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا وقت درست کردن سالاد است. فیله های مرغ را طعم دار کنید و بین آن را با پنیر پیتزا پرکنید. فیله ها را بعد از پوشاندن با آرد به زرده تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن را کاملاً با پودر سوخاری پوشش دهید.

مرحله پنجم

فیله سوخاری را سرخ کنید و آن ها را به طور عرضی برش بزنید. حالا کمی روغن زیتون، سیر خردشده، ریحان و اسفناج خرده شده را باهم مخلوط کنید و نان تست ها را به این مواد آغشته کنید. سپس آن ها را داخل فر می گذاریم تا نان ها کمی برشته شوند.

مرحله ششم

کاهو را بعد از شستشو به صورت ریز خرد نموده و در ظرف بریزید. سپس فیله های مرغ سرخ شده، گوجه گیلاسی، و مقداری زیتون بی هسته را روی کاهوی خردشده قرار دهید. نان تست های برشته شده و پنیر پارمزان هم باید به این سالاد اضافه گردد.

حالا سس سزار را که پیش تر آماده نموده اید بر روی سالاد بریزید. حالا سالاد سزار با فیله سوخاری و فیلینگ پنیر آماده است تا آن را نوش جان کنید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: کتاب کاله
انتشار: 24 مرداد 1400 بروزرسانی: 24 مرداد 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 54620

به "طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید