تجربه زندگی سخت ترین قرنطینه دنیا در آرژانتین

به گزارش مجله سرگرمی، قرنطینه در آرژانتین اکنون ابدی به نظر می رسد، پنج ماه قرنطینه سختگیرانه که طولانی ترین قرنطینه بی وقفه در دنیا تلقی می شود. برخی آدم های خوش ذوق در آرژانتین با این موضوع شوخی می کنند، اما آثار اقتصادی، اجتماعی و روانی این اقدام ها که از 20 مارس (شب عید نوروز) آغاز شده است برای هیچ کس خنده دار نیست.

تجربه زندگی سخت ترین قرنطینه دنیا در آرژانتین

به گزارش بی بی سی، محدودیت های تردد و تعطیلی ها بیشتر بر موتور محرک اقتصاد آرژانتین تاثیر گذاشته است، بر کلان شهر بوئنوس آیرس و حومه آن که حدود چهل درصد جمعیت در آن زندگی می کنند و بیماری در همین منطقه بدترین شیوع را داشته است.

بحران اقتصادی آرژانتین بدترین بحران از سال های شروعین قرن بیست و یکم است

آمار ابتلا در آرژانتین از 380 هزار نفر گذشته است که این کشور را در بین پانزده کشور اول جهان قرار می دهد. اما با کمی بیش از هشت هزار جان باخته، آمار مرگ در این کشور از کشور های همسایه مثل برزیل و کلمبیا و بسیاری از کشور های اروپایی بسیار کمتر است.

برای مثال در ایتالیا در سه ماه قرنطینه تعداد مبتلایان کمتر از آرژانتین بود (260،298)، اما آمار مرگ بسیار بیشتر (بیش از 35 هزار نفر).

آرژانتین از فیلیپین آمار بدتری دارد که چهار ماه محدودیت اعمال کرد و دویست هزار مبتلا داشت و بیش از سه هزار مرگ.

روی این پوستر نوشته شده در خانه بمانید

محدودیت های قرنطینه در آرژانتین سخت گیرانه هستند. مردم در بوئنوس آیرس و حومه فقط اجازه دارند برای خرید مواد غذایی یا برای خدمات ضروری در نزدیک محل سکونت شان بیرون بروند. بیرون رفتن برای تفریح برای بزرگسالان قدغن است.

حمل و نقل عمومی فقط برای کسانی است که شغل های ضروری یا مجوز مخصوص دارند. آن ها که بدون مجوز از خودرو استفاده کنند ممکن است به قیمت باطل شدن موقت گواهی نامه برایشان تمام شود.

اجازه ورزش بیرون خانه بتازگی داده شده است. دویدن در بیرون خانه تقریبا دو ماه است که مجاز شده و فقط شامل حال ساکنان پایتخت می شود آن هم در ساعت های محدود و تعیین.

بچه ها از گروه هایی هستند که بسیار تحت تاثیر این مقررات قرار گرفته اند. از ابتدای قرنطینه دولت فقط به بچه هایی که در بوئنوس آیرس و حومه زندگی می کنند اجازه داده از خانه خارج شوند و با مادر و پدرشان به خرید بروند.

مقام های آرژانتین می گویند این اقدام ها از هزاران مرگ در اثر کرونا جلوگیری کرده و این نکته را برجسته می کنند که نود درصد موارد ابتلا در بوئنوس آیرس و حومه بوده است.

نرخ مرگ در اثر کرونا در آرژانتین 13.6 مورد در صد هزار نفر بوده که از بسیاری از کشور های آمریکای لاتین و دیگر کشور های جهان بسیار کمتر است.

علاوه بر این آرژانتین توانسته مانع از پا درآمدن نظام درمانی اش شود با اینکه امکانات در بعضی مناطق در حال حاضر بسختی کفایت می کند.

عدم رعایت مقررات قرنطینه باعث افزایش دوباره موارد ابتلا شد

اما بسیاری نیز استدلال می کنند که اهداف اصلی این محدودیت ها مدت ها پیش حاصل شده و محدودیت ها باید پیش از این ها لغو می شدند.

در نظرسنجی ای که یک روزنامه حدود یک ماه پیش انجام داد، از هر ده آرژانتینی هشت نفر گفتند قرنطینه در مهار شیوع پیروز بوده، اما هفتاد درصد ان ها خواستار کم شدن محدودیت ها بودند.

در حال حاضر چند روز به انتها مدت قرنطینه نمانده است، اما به نظر می رسد بسیاری مردم دیگر دستور های دولت را مراعات نمی کنند و خیابان های شهر های بزرگ بار دیگر پر از جمعیت شده اند. عدم مراعات به نظر می رسد سبب افزایش ناگهانی ابتلا شده است آن هم در بدترین زمان ممکن، وسط زمستان در نیمکره جنوبی. در حال حاضر آمار ابتلای روزانه در آرژانتین یکی از بیشترین ها در جهان است.

انداختن تقصیر به گردن دیگران

دولت و منتقدان دولت هر یک دیگری را مسئول افزایش موارد ابتلا می دانند. مقامات می گویند مسئولیت با کسانی است که مقررات را زیر پا گذاشته اند. منتقدان می گویند این نشانه ناپیروز بودن سیاست دولت است، چون برای مردم ناممکن است انزوای اجتماعی را اینقدر طولانی تاب بیاورند.

طبق دستوری که دولت حدود سه هفته پیش صادر کرد تمام برنام های خانوادگی و اجتماعی در فضای بسته و در خانه ها صرف نظر از تعداد افراد حاضر ممنوع است بجز برای کسانی که در یک خانه زندکی می کنند.

زیرپاگذاشتن این قانون تخلف کیفری محسوب می شود و تا دو سال زندان دارد هر چند تا به امروز کسی محکوم نشده است.

در اعتراض به این حکم هزاران نفر به خیابان ها آمدند، بزرگترین تظاهرات اعتراضی از دسامبر گذشته که آلبرتو فرناندز به ریاست جمهوری رسید.

کسانی که چنین تجمع هایی را در زمان افزایش سرایت خطرناک می دانند بشدت از این تظاهرات انتقاد کردند.

تظاهرات در اعتراض به مقررات قرنطینه دولت

لطمه اقتصادی

تعیین آسیبی که قرنطینه به اقتصاد ارژانتین وارد کرده سخت است، اما واقعیت این است که این کشور بدترین افت اقتصادی را از زمان بحران شدید سال های 2002-2001 تجربه می کند.

پیش از کرونا هم این کشور وارد دومین سال رکود اقتصادی شده بود و اکنون کرونا هم باعث تعطیلی صد ها هزار کسب و کار غیرضروری شده است.

به گفته اتاق بازرگانی و خدمات آرژانتین بیش از 42 هزار کسب و کار کوچک و متوسط از ابتدای قرنطینه تعطیل شده اند، دو برابر تعدادی که در سال های 2002-2001 از گردونه خارج شدند.

کارشناسان هشدار می دهند بجز این، بحران سلامت دیگری هم در راه است، صد ها هزار آرژانتینی بیکار شده اند و نمی دانند بعد از برداشتن محدودیت ها آیا کاری خواهند داشت یا نه.

جمع شدن دور هم و بساط کباب که بسیار رایج بود ممنوع شده است

بنیاد آنه کو که نوروساینتیست معتبر آرژانتینی فاکونو مانس آن را اداره می کند می گوید افسردگی از دوران پیش از همه گیری پنج برابر شده است: ما اکنون شاهد همه گیری بیماری های روانی هستیم.

در شروع قرنطینه از هر ده آرژانتینی شش نفر نفر علائم اضطراب خفیف، متوسط یا شدید داشتند. در طول این روز ها علائم باقی ماندند، اما بتدریج تبدیل به افسردگی شدند.

وقتی مردمی افسرده، بی انگیره و مضطرب داریم، فقط با بحرانی انسانی روبرو نیستیم بلکه با بحرانی اقتصادی و اجتماعی هم مواجهیم.

بسیاری از آرژانتینی ها نمی دانند کی می توانند بچه هایشان را به مدرسه بفرستند با به خارج سفر کنند.

آرژانتین هنوز هیچ پرواز تجاری ندارد

بیشتر پرواز ها ما ه ها است که کنسل شده اند و وزارت ترابری قبلا اعلام کرده که هیچ شرکت هوایی نمی تواند تا اول سپتامبر (یازده شهریور) فعالیت کند. به این ترتیب آرژانتین یکی از اندک کشور های جهان است که در حال حاضر پرواز های تجاری ندارد.

اما شاید بحث برانگیزترین تاثیر این قرنطینه طولانی چیزی باشد که کارشناسان به آن عوارض جانبی می گویند، این نگرانی که محدودیت ها در مهار ویروس پیروز بوده، اما ممکن است مسائل سلامتی دیگری ایجاد کرده باشد.

به گزارش دانشگاه بوئنوس آیرس نیمی از جمعیت بعد از شروع قرنطینه هیچ فعالیت بدنی سالمی نداشته اند. به گفته انجمن تغذیه آرژانتین از هر ده نفر شش نفر اضافه وزن پیدا کرده اند در حالیکه بیش از شصت درصد جمعیت هم پیش از کرونا اضافه وزن داشتند.

تبعات کرونا در آرژانتین هم مثل کشور های دیگر برای همه یکسان نبوده است

اما شاید بزرگترین لطمه هنوز در دید نیست.

بعضی از مهمترین نهاد های سلامت در آرژانتین گزارش کرده اند که از ابتدای قرنطینه مراجعه به پزشک کاهش چشمگیری پیدا کرده است.

ترس از ابتلا به کرونا، محدودیت حمل ونقل عمومی و کنسل کردن وقت ویزیت بعلت قرنطینه اجباری، از دلایلی عنوان می شوند که چرا هزاران آرژانتینی از ابتدای سال (شمسی) به پزشکی مراجعه نکرده اند.

cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها

منبع: فرارو
انتشار: 17 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 17 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 107711

به "تجربه زندگی سخت ترین قرنطینه دنیا در آرژانتین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تجربه زندگی سخت ترین قرنطینه دنیا در آرژانتین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید